Home / Certificering

Certificering

Euro Drone Inspection bezit de volgende certificeringen :

Screenshot 2015-08-13 10.42.21Beschikking, houdende ontheffing voor het beroepsmatig uitvoeren van vluchten met het onbemande luchtvaartuigsysteem Altura Zenith ATX8 zonder BVL, geluidscertificaat en BVB door Euro Drone Inspections B.V. (bedrijfsontheffing UAS Euro Drone Inspections B.V.)
Datum: 30 juli 2015Nummer: ILT-2015/52833DE STAATSSECRETARIS VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU,Handelende in overeenstemming met de Minister van Defensie;Gelezen het verzoek van Euro Drone Inspections B.V., contactpersoon de heer R. Bijl, Hofdwarsweg 1, 6161 DE Geleen, e-mail: info@euro-drone-inspections.eu

Vermelding in de Staatscourant
bnucs-pilots-e1413146921213BNUC-S betekend "Basic National UAS Certificate for Small unmanned aircraft" ofwel een pilootkwalificatie voor het opereren van op afstand begeleide onbemande vliegtuigen (RPAS). Het vormt een basis voor het vormen van piloten en crewleden in relatie tot de operatie van RPAS, zoals gedefinieerd door de internationale burgerluchtvaartorganisatie ICAO, met een maximale startmassa van 25Kg gebruikt voor luchtwerk met een operationele beperking tot gezichtslijn (VLOS).

De internationale standaard is er ter ondersteuning van diverse autoriteiten, RPAS gebruikers of bedrijven om operaties veilig en accuraat te kunnen uitvoeren met onbemande vliegtuigen. Het accepteren van de BNUC-S door diverse autoriteiten is het resultaat van een goede samenwerking met de autoriteiten en diverse nationale, Europese en internationale organisaties voor de luchtvaartwetgeving en standaardisatie.
vol-vcaVCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen.

Please Share !
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Top