Euro Drone Inspections

Drone inzetten voor uw bedrijf?

Overweegt u hoe het gebruik van drones uw bedrijf zou kunnen zijn?

Euro Drone Inspections

Onze vloot en crew

Drone inspectie

Door gebruik te maken van drones voor uw inspecties kunt u meestal sneller, veiliger en goedkoper werken dan via de conventionele manier van inspectie. Zo is het bijvoorbeeld niet meer noodzakelijk om stijgers te plaatsen om bovenin of op een kolom te kijken en hoeft er ook niemand naar boven te klimmen met alle risico’s van dien.

Onze drones kunnen worden ingezet voor een breed scala van inspecties, hieronder vind u een aantal van de mogelijkheden.

Lees meer over drone inspecties…

Visuele inspectie

Leiding bruggen, kolommen of vaten met onze drones komen we overal bij of zelfs in. Dit kan u veel tijd en geld besparen doordat u niet overal stijgers hoeft te plaatsen maar enkel op de locaties die door de drone als point of interest worden gemarkeerd. Door gebruik te make van de Elios 2 is het zelfs mogelijk om een tank of andere besloten ruimte te betreden waardoor een menselijke “entry” overbodig wordt en zo een groot veiligheidsrisico wordt uitgesloten.

Lees meer over visuele inspecties…

Thermografische inspectie

Wij van Eurodrone maken gebruik van een radiomatric thermal & 4 K visual kamera onder de Matrice 210. Dit stelt ons in staat om zowel thermische- als normale beelden op te nemen waardoor realtime geschakeld kan worden tussen beide. De thermische opnamen stellen u in staat lekkages op te sporen bij leidingwerk en tanks. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld de zonnepanelen van zonneparken op efficiëntie te controleren.

Lees meer over thermografische inspecties…

Gasdetectie

Onze Matrice 210 kan ook worden uitgevoerd met de FLIR muve 360 Real-Time mult-Gas detector. Dit stelt u in staat om real time de gasconcentraties CO, Cl₂, O₂, NO₂, H₂S, SO₂, LEL te meten.

Lees meer over gasdetecties…

Drone mapping

Bij drone mapping vliegen wij (grote) gebieden in waarbij wij zeer nauwkeurig oppervlaktes en volumes kunnen inmeten.
Dit wordt meestal gedaan voor klanten die ontwikkelingsvoortgang van projecten willen controleren.

Lees meer over drone mapping…

Point cloud

Een point cloud ook wel puntenwolk genoemd stelt de gebruiker in staat om afstanden tussen objecten en of volumes daarvan te meten.
Point clouds zijn onmisbaar voor BIM software.

Lees meer over point cloud…

Drone emission readings

Of het nu gaat om het opsporen van lekkages of om daadwerkelijke gasconcentraties te meten. Onze drones kunnen doormiddel van 3 technieken dit voor u doen namelijk met de FLIR camera, thermische camera of door real time gas te meten met onze gas detectie unit.

Lees meer over drone emission readings…

Inspectie services

Benieuwd naar een van de vele mogelijkheden?