--- Maak kennis met --- Euro Drone Inspections

Korte lijnen, goed opgeleid personeel, de nieuwste apparatuur en met onze jarenlange ervaring een verlengstuk voor uw bedrijf en asset.

In het kort..

  • Met Euro Drone Inspections gaat u met een ervaren en kundige partner de lucht in. De ontwikkelingen op gebied van drone inspecties en services gaan snel en wij volgen deze nauwlettend, investeren in de nieuwste technologie en werken met de beste apparatuur.

Kwaliteit en Veiligheid

  • Onze professionele en gecertificeerde piloten en toestellen werken volgens de hoogste standaarden en gecertificeerde procedures.

    Euro Drone Inspections is een volledig ROC-gecertificeerd bedrijf en heeft ook ontheffing voor binnenstedelijke inspecties.

Waarom kiezen voor Euro Drone Inspections?

Steeds meer bedrijven kiezen voor drone inspecties. De technologie ontwikkelt en verbetert voortdurend en professionele dronevluchten kunnen voor steeds meer toepassingen worden ingezet. In een ‘data-driven’ tijdperk gaan we vaker de hoogte in om gegevens op de grond (3D) of in hoge resolutie visueel in kaart te brengen. Dronedata speelt daarom een belangrijke rol in veel sectoren en bij verschillende werkzaamheden, zoals in de industrie, infrastructuur, bouw, cultuur & toerisme en agricultuur.

Snel, nauwkeurig, veilig en efficiënt

Voor elke opdracht hebben Euro Drone Inspections en Smart Asset Integrity Solutions de juiste technische expertise en gekwalificeerde collega’s in huis, die ondersteund worden door een projectorganisatie. Samen met de klant stemmen we de opdracht af en bekijken we de mogelijkheden. Met de inzet van de juiste drones kunnen wij een optimaal resultaat garanderen.

Door te variëren en combineren met verschillende soorten “payloads” (o.a. HD camera’s, thermische camera’s, gassensors, Lidar sensors) worden voor elke soort toepassing of opdracht de juiste beelden en data ingewonnen, met de hoogste kwaliteit. Onze innovatieve software oplossingen en expertise zorgen ervoor dat beelden en data perfect worden verwerkt; geschikt voor uw toepassing.

× Op korte termijn een afspraak nodig?